Disponibil acum în pCon.catalog: Bolon

O selecție largă de produse de la Bolon, pentru a acoperiri pereții și podelele, precum și produse acustice de înaltă calitate sunt acum disponibile pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul suedez:

Vedeți modelele 3d de la Bolon în pCon.catalog


Prezentare Bolon cu cuvintele proprii

Imagine: Bolon

Imagine: Bolon

Bolon este un brand suedez, fondat în 1949. Compania realizează soluții inovatoare pentru pardoseală destinate spațiilor publice, birourilor, hotelurilor,  spațiilor medicale, spațiilor educaționale și multe altele.

Bolon este o afacere de familie condusă de surorile Annica și Marie Eklund. Sub conducerea lor, Bolon s-a transformat dintr-o fabrică de țesut tradițională care fabrica pardoseli pentru camping, într-un brand internațional ce are clienți precum Armani, Google, Radisson Hotels, Microsoft, Adidas, Netflix și Porsche.

Imagine: Bolon

Imagine: Bolon

Cu un angajament puternic pentru durabilitate, Bolon proiectează și fabrică toate produsele sale la sediul central Bolon, o unitate din Ulricehamn, în Suedia. Compania este recunoscută la nivel mondial pentru pardoseala premiată și pentru colaborările sale cu unii dintre cei mai apreciați inovatori și creativi designeri din lume.


Descărcați modelele 3d de la Bolon din pCon.catalog.

Distribuirea este permisă