Nou în biblioteca de produse pCon: Functionals

Datele configurabile ale Functionals sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. În plus față de datele OFML, Functionals oferă utilizatorilor pCon imagini suplimentare și specificații ale produsului pentru a facilita procesul de consultanță și proiectare. Solicitați datele producătorului olandez de produse pentru un stil de viata modern prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele Functionals


Prezentare Functionals cu cuvintele proprii

La Functionals suntem specializați în mobilier și articole de uz casnic care răspund nevoilor, încântă privirea și rezistă la testul timpului. Am lansat în 2009 cu un angajament față de ceea ce numim „design neconvențional”: produse inovatoare, dar atemporale, realizate cu o atenție deosebită la detalii. Refuzăm să urmărim tendințele sau să luăm comenzi rapide.

Imagine: Functionals

Imagine: Functionals

În schimb, colaborăm cu unii dintre cei mai importanți designeri din Europa, lucrăm îndeaproape cu meșteșugari și producem produsele noi înșine la fabrica noastră din micul oraș olandez Goirle. Produsele noastre sunt făcute să dureze, deci sunt făcute bine. Fiecare articol reflectă atât perspectiva unică a designerului, cât și estetica funcțională a simplității elegante.

Imagine: Functionals

Imagine: Functionals

Colecția Functionals include mese, scaune, elemente pentru depozitare, corpuri de iluminat și accesorii. Unele dintre aceste produse, cum ar fi masa Lloyd și scaunul Wendela, au devenit piesele noastre clasice. Așteptăm cu nerăbdare să creăm mai multe piese iconice în anii următori. De la Functionals așteptați neconvenționalul.

Imagine: Functionals

Imagine: Functionals

Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă