Datele de la Softline acum disponibile în pCon.catalog

O selecție largă de canapele, scaune, mese, poufuri și taburete de înaltă calitate de la Softline este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul danez:

Vedeți modelele 3d de la Softline în pCon.catalog


Prezentare SOFTLINE cu cuvintele proprii

Imagine: Softline

Imagine: Softline

SOFTLINE este o companie daneză inovatoare de mobilier, cu o perspectivă globală. Fondată în 1979 și în continuă dezvoltare, proiectăm, dezvoltăm și producem mobilier pentru case, birouri, hoteluri, aeroporturi, spații de expoziție și clădiri publice. Este important pentru noi să facem diferența și ne străduim mereu să depășim nevoile specifice ale arhitecților, designerilor de interior și a celor care ne vând produsele cu care lucrăm în întreaga lume.

Imagine: Softline

Imagine: Softline

 

Mobilierul SOFTLINE se caracterizează printr-o senzație atemporală de simplitate, linii curate, caracteristici funcționale și o paletă de culori elegantă. Mobilierul nostru este realizat de angajați cu experiență la propria fabrică din Danemarca.

Ca parte a programului de sustenabilitate SOFTLINE, mobilierul este realizat pentru a rezista datorită materialelor certificate utilizate care îndeplinesc cele mai înalte standarde de mediu și ne străduim să asigurăm o producție ecologică și durabilă, în conformitate cu standardele internaționale.

Imagine: Softline

Imagine: Softline

Lumea se schimbă constant și acest lucru necesită un mobilier inspirat și funcțional, care poate fi folosit în moduri noi și creative atunci când nevoile noastre se schimbă – chiar și de la o zi la alta. Prin urmare, lucrăm strâns împreună cu designeri internaționali de renume pentru a crea mobilier în armonie cu lumea în care trăim – acum și în viitor.

Imagine: Softline

Imagine: Softline

Prin reperarea continuă a noilor tendințe, dezvoltarea de noi colecții și crearea de mobilier inovator și de înaltă calitate, SOFTLINE a devenit un brand global, iar mobilierul nostru poate fi găsit în case, clădiri comerciale și spații publice din întreaga lume.


Descărcați modelele 3d de la Softline în pCon.catalog.

Distribuirea este permisă