Actualizare pentru pCon.basket PRO și CE

Software-ul CPQ online pCon.basket PRO și pCon.basket CE, instrumentul comunitar gratuit pentru crearea listelor de articole online, a primit o actualizare.

Pentru utilizatorii pCon.basket PRO

Setați data de stabilire a prețurilor

Noua versiune a instrumentului CPQ face și mai convenabilă crearea de oferte datorită opțiunii de setare a datei prețului, astfel încât să puteți lucra cu diferite liste de prețuri – fie la nivel de antet pentru întregul proiect, fie pentru configurația individuală la nivel de articol .

Manevrarea transparentă a textului

Noua organizare a dialogului cu proprietăți oferă o imagine de ansamblu mai bună la editarea configurațiilor articolelor și a textelor articolelor: separate în mod transparent în file individuale, vă puteți concentra acum fie pe proprietățile de configurare, fie pe descrierea textuală a articolului.

O mică ajustare cu un efect mare: noua evidențiere a articolelor cu text special completat arată clar dintr-o privire că articolele trebuie tratate separat în procesul de comandare. Acest lucru asigură o procesare mai eficientă a ofertelor, prevenirea erorilor și, nu în ultimul rând, o satisfacție sporită a clienților.

Pentru utilizatorii pCon.basket PRO și CE

Documentație extinsă de asistență în toate limbile

pCon.basket PRO și CE pot fi utilizate online și în colaborare – chiar și pentru echipe din diferite țări. Cu această actualizare, nu numai că am adăugat noi traduceri, dar am adăugat și o platformă extinsă a instrumentului online “Help/Ajutor“, în toate limbile aplicației. Am făcut acest lucru, pentru ca toate echipele să se poată ajuta rapid dacă au întrebări, indiferent de limba pe care o vorbesc.

Vizionări presetate ale camerei

Găsirea perspectivei corecte nu este întotdeauna ușoară. În noul pCon.basket, prin urmare, puteți alege în mod convenabil din opțiunile 2D presetate în vizualizarea articolului. Desigur, vizualizarea consacrată la 360 ° este încă disponibilă.

pCon.basket PRO și CE funcționează cu contul dvs. pCon. Aruncați o privire la pCon-solutions.com/basket pentru mai multe informații și pentru a testa pCon.basket PRO timp de 30 de zile.

Abonați-vă la blogul pCon (în subsol) pentru a primi o notificare prin e-mail despre noutățile despre pCon.basket, alte aplicații pCon și comunitatea pCon.

 

Distribuirea este permisă