Nou în biblioteca de produse pCon: Vepa

Datele configurabile de la Vepa sunt disponibile comunității pCon. Solicitați datele producătorului olandez care proiectează și produce mobilier durabil și inovator prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile dvs. pCon.

Solicitați aici datele Vepa


Prezentare Vepa cu cuvintele proprii

Imagine: Vepa

Imagine: Vepa

Vepa face parte din Fair Furniture Group. Ergonomia, proiectarea, sustenabilitatea, responsabilitatea socială, mediul înconjurător și buna gestionare – aceștia sunt pilonii pe care ne bazăm. Aceasta este contribuția noastră la sănătatea și bunăstarea oamenilor la locul lor de muncă. Clienților noștri le place să ne viziteze pentru a vedea cu ochii lor cum este realizat mobilierul lor: în cele mai bune condiții de lucru posibile și în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

Imagine: Vepa

Imagine: Vepa

Vepa este acum un important producător de mobilă. Suntem reprezentați în Germania, Olanda, Belgia și Marea Britanie. Toate produsele noastre sunt fabricate în Olanda de către angajați calificați, cu utilaje de ultimă generație.

Imagine: Vepa

Imagine: Vepa

Nu numai că avem o gamă largă de produse, dar putem satisface și dorințele individuale ale grupurilor țintă sau ale clienților. Acest lucru nu se datorează doar mașinilor noastre de ultimă generație, ci mai ales celor care lucrează la aceste mașini și produc și asamblează produsele.

Imagine: Vepa

Imagine: Vepa

În calitate de membru al comunității pCon, puteți solicita datele Vepa direct prin selecția producătorului. Nu aveți încă un cont în comunitatea pCon? Aici puteți afla cum să deveniți membru.

Distribuirea este permisă