Nou în biblioteca de produse pCon: GLIMAKRA

Datele configurabile de la Glimakra din Suedia sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Solicitați datele de la producătorul suedez de produse de birou și produse acustice prin pCon.login și utilizați-le aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele Glimakra


Prezentare GLIMAKRA cu cuvintele proprii

Imagine: GLIMAKRA

Imagine: GLIMAKRA

Satul Glimåkra se află în centrul designului și producției noastre de peste 70 de ani. Aici – înconjurați de lacuri limpezi, câmpuri prospere și păduri – realizăm produse acustice și mobilier cu un nivel ridicat de design și măiestrie. Ne mândrim de colaborarea cu furnizorii locali, întotdeauna cu acces imediat la resursele regenerabile ale pădurii.

Imagine: GLIMAKRA

Imagine: GLIMAKRA

Prin tradiție, fabricanții și proiectanții noștri lucrează cot la cot sub același acoperiș, cu o măiestrie transmisă de generații în urmă. Dar continuăm să evoluăm și să ne reînnoim procesele, pentru a face produsele noastre de lungă durată utile în fiecare parte a vieții.

 

Accentul nostru pe design, calitate și o producție responsabilă a fost recunoscut prin mai multe premii internaționale de design ceea ce ne determină să continuăm să realizăm produse care rezistă testului timpului – mereu și mereu.


Solicitați datele GLIMAKRA prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă