Disponibil în biblioteca de produse pCon: Müller Möbelwerkstätten

Datele configurabile de la Müller Möbelwerkstätten GmbH sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului german de mobilier de birou și de locuit prin pCon.login și utilizați-le aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele Müller Möbelwerkstätten


Prezentare Müller Möbelwerkstätten cu cuvintele proprii

Imagine: Müller Möbelwerkstätten

Imagine: Müller Möbelwerkstätten

De mai bine de 150 de ani, Müller a reprezentat soluții de interior inteligente, cu o formă clară și funcționalitate ridicată. Considerăm în mod conștient mobilierul ca având elemente creative de construcție pentru viața modernă – aspirația noastră este spre sistemele economisitoare de spațiu, flexibile de utilizat sau extensibile modular, care creează mult spațiu de locuit chiar și în zone limitate!

Accentul nostru este pus pe mobilier inteligent pentru spațiile rezidențiale studențești, camere de hotel și alte micro-apartamente. Serviciile noastre variază de la consultanță și planificare până la instalare.

Acordăm o mare importanță lucrărilor solide și calității durabile a materialelor. Ne-am moștenit măiestria și ochiul pentru detalii de la fondatorul nostru Gerhard Wilhelm Oetken, care și-a deschis propriul magazin de dulgherie în Bockhorn, Frisia, în 1869 și căruia i s-a însărcinat să mobileze interiorul navelor marinei imperiale din Wilhelmshaven la sfârșitul secolului al XIX-lea.

De-a lungul a cinci generații, fabrica mică de la început a devenit o afacere de familie orientată spre servicii de calitate. O etapă importantă în acest proces a fost anul 1969: de atunci, am început să dezvoltăm, să producem și să comercializăm mobilier modern în serie, pe care designerii de renume îl creează exclusiv pentru noi. Mulți dintre ei au primit premii naționale și internaționale de design.

Pentru a produce în cel mai eficient mod posibil din punct de vedere al utilizării resurselor, folosim doar materiale și materii prime de înaltă calitate și durabile; inclusiv lemn certificat FSC de la furnizori exclusiv certificati FSC care vin din regiune ori de câte ori este posibil. Alternativ, folosim placaj furnir de mesteacăn, produs din stocuri regenerabile rapid din Finlanda.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă