O nouă actualizare pCon.facts este acum disponibilă

O nouă versiune a aplicației de vânzări pCon.facts este disponibilă în magazinele de aplicații.

pCon.facts

Nou în această versiune

Navigare în bara de jos

Cu noua bară de jos, puteți naviga mai repede între cele mai importante destinații din aplicație: prezentarea generală a proiectelor, cataloagele și lista articolelor actuale sunt întotdeauna la doar o atingere depărtare. La fel ca înainte, setările contului pot fi găsite în meniul sandwich din colțul din stânga sus.

Introducerea barei de jos este însoțită de un flux de lucru revizuit: pur și simplu deschideți catalogul și obțineți informații despre produsul dorit și puneți-l pe lista articolelor, dacă doriți. Dacă aveți nevoie să salvați lista articolelor și să creați un proiect, depindeți acum de dvs.

pCon.facts

Compararea produsului

Ați introdus deja produse în lista articolelor și ați dori să aruncați o privire mai atentă la detaliile lor – sau să comparați proprietățile mai multor articole? Cu noul pCon.facts, puteți face exact asta.

Acum puteți vizualiza listele de articole în mod comparativ: noul mod de afișare se concentrează pe proprietățile unui produs la un moment dat, glisați pentru a naviga la următorul articol din lista de articole. Acest lucru este util mai ales dacă doriți să comparați rapid mai multe configurații ale unui produs sau să preselectați și să prezentați produsele preferate.

De asemenea, puteți compara produse în PDF acum: cu noul document de comparație, veți putea pune articolele față în față, side-by-side, aliniată în coloane. Pentru exportul PDF, pur și simplu selectați opțiunea Comparație (PDF) și salvați documentul sau partajați-l imediat cu clienții și colegii.

pCon.facts

 

Nu aveți pCon.facts instalat încă? Descărcați-l acum din magazinele de aplicații!

https://apps.apple.com/us/app/pcon-facts/id1302104195 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easterngraphics.pfx

 

Lista de prețuri digitale pCon.facts este aplicația generală pentru echipa dvs. de vânzări: informații extinse despre produse, cum ar fi prețuri, imagini și broșuri de produse, sunt întotdeauna la îndemână. Toate acestea, combinate cu configurații impresionante în timp real și funcții de realitate augmentată, fac din pCon.facts o resursă cheie pentru echipa cu care lucrați.

Accesați Easterngraphics.com pentru mai multe informații.

Distribuirea este permisă