Nou în biblioteca de produse pCon: Mobimetal

Datele configurabile de la Mobimetal sunt disponibile comunității pCon. Solicitați datele producătorului francez de mobilier de birou prin pCon.login și utilizați-le aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele Mobimetal


Prezentare Mobimetal cu cuvintele proprii

Imagine: Mobimetal

Imagine: Mobimetal

Compania Mobimétal proiectează și realizează dulapuri de birou de aproape 20 de ani. Compania a reușit să își scoată în evidență linia de produse folosind materiale și culori originale, pentru a vă decora camerele. Fiind atât elemente estetice, cât și funcționale, aceste produse sunt elemente esențiale pe care le aveți la locul de muncă.

A face parte dintr-un grup mare permite Mobimétal să acorde prețuri atractive în timp ce conduce o politică CSR clară și monitorizată. Datorită unei rețele de parteneri comerciali de încredere din țară, compania este capabilă să își distribuie produsele în cele mai bune condiții, respectând în același timp termenele și standardele de calitate.

Imagine: Mobimetal

Imagine: Mobimetal


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă