Nou în biblioteca de produse pCon: XAL

Datele configurabile de la XAL sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului german de soluții de iluminat prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele XAL


Prezentare XAL cu cuvintele proprii

Imagine: XAL

Imagine: XAL

Povestea de succes XAL a început în urmă cu peste 30 de ani. De atunci, XAL lucrează cu proiectanți de iluminat, arhitecți și profesioniști în planificare pentru a dezvolta corpuri de iluminat personalizate la cel mai înalt standard tehnic care impresionează prin stilul și estetica lor.

Realizăm acest lucru deoarece angajații noștri oferă performanțe de top în laboratoarele noastre de proiectare și în locațiile de producție și vânzare din întreaga lume. A fi prezent pentru clienții noștri, de fiecare dată când este nevoie, este fundamental pentru succesul reciproc. Datorită eficienței organizaționale și a unui nivel ridicat de profunzime a producției interne, putem răspunde individual nevoilor clienților noștri și extinde continuu portofoliul nostru de produse existente.

Imagine: XAL

Imagine: XAL

Unele viziuni ocupă spațiu – altele îl creează. Chiar și cel mai mare portofoliu de produse nu poate îndeplini întotdeauna cerințele specifice unui design. De aceea, colaborăm cu clienții pentru a dezvolta soluții individuale de iluminat care să se adapteze exact cerințelor arhitecturale și estetice ale proiectului la care lucrează. În funcție de dimensiunea proiectului, realizăm atât adaptări minore la produsele XAL existente, cât și dezvoltări complet noi.

Grupul XAL, cu sediul central în Graz, Austria, are în prezent 1.300 de angajați în întreaga lume și 30 de filiale internaționale. Indiferent dacă este vorba de spații comerciale a unor mărci de talie mondială, birouri și sedii moderne, hoteluri exclusive, restaurante sau case private – există întotdeauna un singur obiectiv: să depășească limitele a ceea ce este fezabil din punct de vedere tehnic și să permită un design vizionar.

Imagine: XAL

Imagine: XAL


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă