Nou în biblioteca de produse pCon: Softrend

Datele configurabile de la Softrend sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului eston de mobilă de birou prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele Softrend


Prezentare Softrend cu cuvintele proprii

Imagine: Softrend

Imagine: Softrend

Într-o lume în care suntem întrerupți în mod constant la locul de muncă, Softrend oferă spațiul în care să vă puteți concentra asupra sarcinilor importante. Mobilierul nostru este destinat persoanelor care doresc să fie eficiente.

Misiunea colecției noastre este de a oferi soluții pentru principalele probleme din birourile în plan deschis: zgomot, lipsă de intimitate, dificultate de concentrare. Cu proiectele noastre, căutăm modalități de a crea o anumita separare într-un spațiu deschis, fără a tensiona aspectul. În acest fel, spațiul rămâne deschis vizual, dar permite crearea de oportunități de a separa părțile sale mai private, după cum este necesar.

Mobilierul personalizat pentru birouri și spații publice sprijină noi moduri de lucru și, datorită designului și calităților acustice, ajută și la îmbunătățirea birourilor în plan deschis.

Colecția de birouri Softrend a fost creată în 2018 cu angajamentul de a rezolva problemele birourilor în plan deschis și astăzi suntem reprezentați de 125 de parteneri în 230 de showroom-uri din 42 de țări din întreaga lume.

Softrend are zeci de ani de experiență în producerea de mobilier tapițat pentru casă și de aceea acordăm o atenție deosebită designului, confortului și calității. Toate mobilierele noastre sunt produse în propria fabrică din Estonia.

Imagine: Softrend

Imagine: Softrend


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă