pCon.planner 8.5 este acum disponibil

Cea mai recentă versiune a instrumentului de planificare a camerei 3D pCon.planner este acum disponibilă! Cu aceasta actualizare la pCon.planner 8.5 veți beneficia de o experiență de design mai confortabilă datorită randării adaptive în timp real. Motorul de redare OSPRay este acum singura opțiune pentru crearea de imagini fotorealiste în instrumentul de design interior 3D. Utilizatorii ediției PRO vor beneficia de noul instrument pentru a crea imagini vectoriale 2D din orice obiect. În plus, această actualizare introduce opțiunea de a vă conecta pCon.planner la contul dvs. pCon.

Un motor puternic de randare

De acum înainte ne vom concentra pe crearea celei mai bune experiențe de redare cu OSPRay – motorul de redare unic și unic în pCon.planner! În această actualizare, veți găsi noi opțiuni pentru a crea randări mai bune și mai repede.

Imagini vectoriale 2D

Noul instrument de proiecție 2D vă permite să creați vizualizări 2D vectorizate ale obiectelor pe care le puteți utiliza fie pentru prezentări în pCon.planner, fie să le exportați în aspectul preferat sau în software-ul de proiectare. Puteți beneficia de această nouă caracteristică, atunci când utilizați versiunea PRO.

pCon.login Conexiune

Conectarea pCon.planner și a contului dvs. pCon vă va ajuta să utilizați mai bine funcțiile ce țin de informații despre produs: obțineți conținut suplimentar pe anumite produse pentru a avea întotdeauna informațiile și imaginile ambientale la îndemână pentru a îmbunătăți prezentările de vânzări și prezentările de proiecte. De asemenea, este o modalitate alternativă de a utiliza licența pCon.planner.
Acest lucru este disponibil pentru pCon.planner PRO și ME și atunci când este autorizat prin comunitatea pCon.

Mai multe funcții noi:

  • Încărcarea mai rapidă a fișierelor DWG mari
  • Îmbunătățiri pentru gestionarea și partajarea conținutului
  • Instrumentul de aranjare afișează acum și dimensiunea zonei de bază
  • Nou format de imagine: Multi Content Panorama (PRO)
    Aflați mai multe despre noile funcții în Centrul de Ajutor.

Detalii despre noile caracteristici vor fi disponibile în următoarele săptămâni aici, pe blog. Rămâneți la curent și abonați-vă pentru a nu rata niciodată o actualizare.


* Butonul de descărcare este pentru versiunea standard gratuită a pCon.planner. Dacă sunteți un utilizator pCon.plannerPRO sau ME, vă rugăm să așteptați să descărcați cea mai nouă versiune până când primiți solicitarea de dialog de la pCon.planner care vă informează despre o actualizare automată.

Distribuirea este permisă