Nou în biblioteca de produse pCon: CUF Milano

Datele configurabile de la CUF Milano sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului italian de mobilier de birou prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile  pCon.

Solicitați aici datele de la CUF Milano


Prezentare CUF Milano  cu cuvintele proprii

Imagine: CUF Milano

Imagine: CUF Milano

CUF Milano este un brand al Centrufficio S.P.A., o companie din Milano, fondată în 1986 de Roberto Motti, care produce și vinde mobilier de birou, scaune și pereți despărțitori. De-a lungul anilor, Centrufficio a deschis 20 de sucursale în Italia, trei depozite în Milano și trei unități de producție, specializate și în „birouri la cheie”.

Produsul Made in Italy și, mai precis, „Made in Milan”, a fost întotdeauna o sursă de mândrie pentru Centrufficio: din acest motiv, marca CUF Milano s-a născut în 2017, datorită colaborării cu un număr de designeri de renume, precum Progetto CMR, Lo Scalzo Moscheri, John Bennett, Sakura Adachi și Studio Origoni Steiner.

Imagine: CUF Milano

Imagine: CUF Milano

Unul dintre punctele cheie ale politicii Centruficio / CUF Milano este „designcracy”, adică posibilitatea de a oferi produse de design moderne și de înaltă calitate, nu doar celor puțini care își permit, ci tuturor celor care cred în importanță unui mediu de lucru inovator, ergonomic și frumos. O altă particularitate a Centruficio este aceea de a garanta livrarea promptă a produselor sale și de a permite urmărirea tuturor proiectelor.

În 2019, a fost deschis un departament de cercetare și dezvoltare pentru sustenabilitate și economie circulară, ceea ce a dus la proiecte care implică birouri realizate din deșeuri din fibră de sticlă (colectare Gleb) și produse fabricate din bioplastice derivate din deșeuri alimentare (colectare verde Fusion).

Centrufficio este certificat în conformitate cu UNI EN ISO 9001, 14001 și 45001.

Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă