Nou în biblioteca de produse pCon: WEYEL mediasolutions

Datele configurabile din WEYEL mediasolutions sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele produselor ale producătorului german de soluții media și de comunicare prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați datele de la WEYEL aici


Prezentare WEYEL mediasolutions cu cuvintele proprii

Imagine: WEYEL mediasolutions

Imagine: WEYEL mediasolutions

Profesionistul în tehnologie media WEYEL, fondat în 1996, a recunoscut nevoile clienților și s-a specializat în soluții complete pentru conferințe, prezentări digitale, sisteme de informații și sunet oferind o garanție completă.

„Mediul de lucru s-a schimbat. Conferința video este o tendință care a crescut semnificativ în ultimele luni. Viziunea noastră este să efectuăm conferințele video și prezentările într-un mod simplu și fără ajutorul IT.”

Imagine: WEYEL mediasolutions

Imagine: WEYEL mediasolutions

”Încearcă asta! … Funcționează acum?” Marea majoritate a experimentat deja că tehnologia audiovizuală nu funcționează, de exemplu într-o prezentare sau conferință video. Nu este de mirare, deoarece chiar și managerii IT cu experiență își ating limitele în acest domeniu. Cunoștințe speciale sunt necesare atunci când vine vorba de proiecte multimedia, semnalizare digitală, sisteme de informare a vizitatorilor sau echipamentele tehnice ale sălilor de conferințe.

WEYEL are acest know-how. Echipa WEYEL nu numai că cunoaște și poartă produsele și mărcile potrivite (de exemplu, BARCO Clickshare, SpinetiX și BOSE), dar este, de asemenea, capabilă să evalueze și să îndeplinească cerințele individuale ale clientului. Deoarece WEYEL este pe lângă consultant și dezvoltator de soluții, furnizor de servicii, furnizor și centru de instruire.

„Vrem să revoluționăm mediul de lucru și să oferim noi soluții la locul de muncă și în săli de conferințe, care sunt unice pe piață și simplifică comunicarea internă și externă.”

În acest fel, clientul poate fi sigur că „Încercați asta!” este un lucru din trecut – deoarece utilizatorul nu mai trebuie să se ocupe de cablarea diferitelor componente tehnice.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă