Nou în biblioteca de produse pCon: LoOok Industries

Datele configurabile de la LoOok Industries sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Solicitați datele produselor producătorului de mobilier de birou prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele LoOoK


Prezentare LoOok Industries cu cuvintele proprii

Imagine: LoOok Industries

Imagine: LoOok Industries

Nu suntem producători de mobilă: suntem povestitori. Când proiectăm un produs, vrem să îi oferim un scop, un loc în această lume, o parte dintr-o narațiune mai mare. LoOok s-a născut pentru a lupta cu normalitatea. Nu suntem aici pentru a ne amesteca, suntem aici pentru a revigora viața de zi cu zi. Vrem să le oferim designerilor și arhitecților de interior vopsele proaspete și noi pentru pânzele lor iar companiilor, șansa de a se remarca folosind o parte din ADN-ul nostru de design finlandez.

Credem că toate lucrurile cu care ne înconjurăm pot avea o poveste de spus. Și depinde de dvs. să acordați produselor un nou sens. Pentru că, în cele din urmă, valoarea unui produs nu este în numele celui care l-a proiectat, ci în poveștile pe care le împărtășești cu acest produs. Și noi ne măsurăm valoarea la LoOok în poveștile pe care le vom împărtăși cu dvs.

Întotdeauna proiectăm produse pentru un scop și o narațiune. Și desigur, s-ar putea să nu ne potrivim cu convenționalul, dar ce lucru interesant o face vreodată?


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă