Nou în biblioteca de produse pCon: FILEX Workspace Solutions

Datele configurabile din Filex sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Ca membru al comunității, solicitați datele direct prin selecția producătorului. Nu sunteți încă în comunitate? Aflați aici cum să deveniți membru astăzi.


Prezentare FILEX Workspace Solutions cu cuvintele proprii

Salut. Suntem Filex. Filex este noul brand pentru soluții la locul de muncă. Cu mai mult de 30 de ani de experiență și o mare pasiune pentru îmbunătățirea locului de muncă, vă putem oferi soluțiile potrivite pentru fiecare loc de muncă. Căutați suporturi CPU, brațe pentru monitoare care pot crește în același timp cu dumneavoastră? La Filex suntem bucuroși să vă ajutăm să vă transformați biroul într-un loc de muncă plăcut și ergonomic. Noi numim acest lucru „Faceți treaba mai ușor”.

Imagine: FILEX

Imagine: FILEX

Filex operează în întreaga lume și are parteneri și distribuitori speciali cu care lucrează în Benelux, Anglia, Germania și Scandinavia. Rețeaua noastră de parteneri este extinsă în fiecare zi cu noi echipe care, împreună cu Filex, se asigură că Filex are acoperire la nivel mondial.

Imagine: FILEX

Imagine: FILEX

Respectarea mediului este principala noastră prioritate. Respectul nostru pentru mediu și bunăstarea angajaților noștri se reflectă în selectarea materiilor prime potrivite în faza de proiectare și prin colaborarea cu clienții și dealerii care apreciază și respectă aceste concepte.

Imagine: FILEX

Imagine: FILEX

Unic pe piață este că echipa noastră nu numai că are cunoștințe despre produsele ergonomice standard, ci și despre produsele de electrificare în și în jurul locului dvs. de muncă. Toate produsele noastre sunt dezvoltate și produse intern de echipa noastră. Și desigur: cu toate certificările necesare de la TÜV până la certificatul CE standard.


>> Solicitați datele de la Filex aici.

Nu sunteți membru al comunității, faceți clic aici.

Distribuirea este permisă