Nou în biblioteca de produse pCon: LEYFORM

Datele configurabile de la Leyform sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Ca membru al comunității, solicitați datele direct prin selecția producătorului. Nu faceți încă parte din comunitate? Aflați aici cum să deveniți membru chiar de astăzi.


Prezentare LEYFORM cu cuvintele proprii

Compania a fost înființată în 1970, având ca principal obiectiv dezvoltarea și producerea de scaune de lucru și fotolii executive pentru birou, scaune și bănci stivuibile pentru spațiile comunitare, canapele pentru zone de așteptare și mese stivuibile.

Imagine: LEYFORM

Imagine: LEYFORM

Timp de peste patruzeci de ani, Leyform combină tradiția, măiestria și experiența pentru a oferi un produs de înaltă calitate care îndeplinește cele mai înalte standarde italiene și internaționale. Datorită combinației perfecte a acestor elemente, Leyform este întotdeauna capabil să satisfacă toate nevoile clienților, oferind produsul perfect pentru fiecare mediu.

Rezultatul final este un scaun de ultimă generație în ceea ce privește designul și funcționalitatea, care se integrează perfect în birou, în comunitate și în mediile de așteptare.


>> Solicitați datele de la LEYFORM aici.

Nu sunteți membru al comunității, faceți clic aici.

Distribuirea este permisă