Nou în biblioteca de produse pCon: ROCKFON

Datele configurabile de la Rockfon sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. În calitate de membru al comunității, solicitați datele direct prin selecția producătorului. Nu sunteți încă în comunitate? Aflați aici cum să deveniți membru astăzi.


Prezentare ROCKFON cu cuvintele proprii

Ca lider global în soluții acustice, Rockfon creează o lume care sună bine pentru toată lumea. Pentru o mai bună concentrare în birouri și săli de clasă, pentru mai multă distracție în sălile de evenimente, pentru mai multă siguranță în clădirile industriale și pentru o ambianță vindecătoare în spitale.

Imagine: ROCKFON

Imagine: ROCKFON

Cu sistemul nostru acustic Rockfon Eclipse® pentru pereți și tavane, am creat un element acustic inovator și plăcut din punct de vedere estetic, care nu numai că absoarbe sunetul excelent, dar este și rapid și ușor de instalat, incombustibil, ușor de curățat și extrem de durabil.

Livrăm chiar și produse selectate în 48 de ore. Când vă planificați proiectele, vă vom sprijini personal cu consultare și măsurare la fața locului sau cu un calcul al prognozei acustice a camerei.

Produsele noastre sunt fabricate din lână de piatră, o piatră vulcanică naturală. Așa contribuie Rockfon la interioare mai sănătoase, mai sigure și mai durabile.

Imagine: ROCKFON

Imagine: ROCKFON


>> Solicitați datele de la ROCKFON aici.

Nu sunteți membru al comunității, faceți clic aici.

Distribuirea este permisă