pCon.basket PRO este disponibil acum!

Versiunea PRO de la pCon.basket este acum disponibilă!

 

Descoperiți viitorul creării de cotații cu această aplicație online! Cu această nouă versiune vă actualizați procesele de vânzare.
Bucurați-vă de o configurație remarcabilă a produselor 3D din baza de date pCon, profitați de un calcul al prețului în timp real și beneficiați de procese de vânzare simplificate. Performanță îmbunătățită,printr-un timp de livrare mai mic și o satisfacție mai mare a clienților.

În pCon.basket PRO, veți obține toate caracteristicile pCon.basket CE la care se adaugă:

 • Calcul  în timp real al prețului
  Profitați de calcul al prețului în timp real, calcul ce ia în considerare reducerile la achiziție și reducerea la vânzări,
 • Detalii despre articol personalizate și articole manuale
  Vindeți ceea ce au nevoie clienții dvs. și prezentați soluții personalizate în oferte: includeți descrieri individuale de produse pentru articole standard sau chiar adăugați articole manual în documentele dvs., inclusiv numărul articolului și descrierile.
 • Generarea eficientă de citate și rapoarte
  Optimizați procesul de creare a ofertelor. Adăugați confortabil informațiile pe care trebuie să le includeți, afișați sau ascundeți individual informațiile pe documente și adăugați rapid detalii despre clienți datorită accesului la datele de contact din Office 365.
 • Pregătirea pentru transmiterea electronică a datelor de comandă – EDI
  Generați propuneri instant, eficientizați procesele de comandă și eliminați erorile: exportați comenzile în format EDI (.oex) și pregătiți-le pentru sistemele de producție și facturare.

pCon.basket PRO funcționează cu contul dvs. pCon, ceea ce înseamnă că, odată ce o licență pCon.basket PRO este activată pentru aplicația pCon, puteți începe imediat să lucrați cu datele furnizorilor dvs. Găsiți informații pe pCon-solutions.com/ro/basket unde beneficiați de o gratuitate de 30 de zile.

Abonați-vă la blogul pCon (formularul de înscriere este în subsolul paginii) pentru a primi notificări prin e-mail atunci când postăm știri despre pCon.basket PRO, despre alte aplicații pCon și comunitatea pCon.

Distribuirea este permisă