pCon.planner 8.0 – filtrarea produselor, ușoară și rapidă!

Filtrarea produselor în pCon.planner a devenit mult mai ușoară. Noua funcție “Article Selection”, disponibilă cu ultima versiune a programului nostru de amenajări interioare, automatizează tot procesul de filtrare a produselor și-l face mai natural și mai eficient.

filtrare-produse-pCon 8.0_en

Spune adio selectării manuale!

Pentru a economisi timp și effort, am introdus funcția “Article Selection”. Astfel, sub fereastra “Article”, “Group article tools”, poți filtra produsele în funcție de diverse criterii și le poți selecta în același timp.

Criteriile în funcție de care poți filtra produsele:

–  producători

–  seria produselor

–  numărul produselor

–  informații text despre produse

–  layers

Pentru căutări mai precise poți selecta mai multe criterii simultan.

În plus, funcția de căutări parțiale îți permite să găseșți produsele dorite mai rapid și mai ușor. Spre exemplu, dacă vrei să găsești numărul unui produse (codul) și adaugi numărul corespunzător, atunci vei primi listarea tuturor produselor care conțin numărul respectiv.

Ce se-ntâmplă după filtrare?

După ce ai găsit produsele dorite, poți folosi fereastra de dialog ca să le selectezi, să le adaugi selecției tale existente sau să le ștergi. Aceste lucruri pot fi foarte utile atunci când nu vrei să foloseșți anumite obiecte care nu-și au locul în planificarea ta.

Noile funcții disponibile în pCon.planner 8.0 te vor ajuta să economiseșți mult timp, crescându-ți de asemenea și productivitatea. Pentru că nu trebuie decât să urmezi niște pași simpli pentru schimbările dorite, flexibilitatea în planificare crește substanțial, la fel ca și eficiența.

Poți încerca și tu funcția “Article Selection” chiar acum, de-ndată ce descarci noua versiune pCon.planner!

Pentru informații suplimentare, poți accesa pCon.planner Help Center.

Distribuirea este permisă