Disponibil acum în pCon.catalog: Skovby Møbelfabrik

O gamă largă de mese de calitate, scaune și alte tipuri de mobilier din lemn durabil de la Skovby Møbelfabrik sunt acum disponibile pentru descărcare prin pCon.catalog.


Prezentare Skovby Møbelfabrik cu propriile cuvinte

Imagine: Skovby Møbelfabrik

Imagine: Skovby Møbelfabrik

Povestea noastră a început în 1933 într-un mic sat rural din Danemarca, unde un tânăr dulgher cu vise mari a început o producție de mobilier la scară mică în casa mamei sale din Skovby. Se numea Thorvald Rasmussen – și acesta a fost începutul a ceea ce va deveni în cele din urmă Skovby Møbelfabrik A / S.

Mobilierul nostru se bazează pe simplitate, funcționalitate și atenție la detalii. Unul dintre marile detalii este că folosim doar lemn durabil. Un altul este angajamentul nostru față de comerțul original.

Imagine: Skovby Møbelfabrik

Imagine: Skovby Møbelfabrik

Forța motrice din Skovby este funcțională și am fost printre primii care au introdus sistemele de extensie funcționale pentru mese. Astăzi suntem renumiți în întreaga lume pentru talentul și capacitatea noastră specială de a dezvolta modele care să combine expresia estetică puternică cu funcția inovatoare.

Suntem mândri să spunem că lucrăm din greu și cu pasiune în fiecare zi pentru a susține tradițiile design-ului danez. Încă producem mobilierul nostru doar local, în Danemarca – consolidând și îmbrățișând cunoștințele și măiestria necesare pentru crearea pieselor de design cu specific danez, pentru clienții noștri, pentru ca aceștia să se bucure de bunurile achiziționate, mulți ani de acum încolo.


>> Accesați modelele CAD 3D de la Skovby aici

Distribuirea este permisă