Disponibil acum în pCon.catalog: KVADRAT

O gamă largă de textile contemporane de calitate și produse conexe pentru arhitecți, designeri și consumatori privați de la Kvadrat sunt acum disponibile pentru descărcare prin pCon.catalog.


Prezentare KVADRAT cu propriile cuvinte

Imagine: KVADRAT

Imagine: KVADRAT

Compania Kvadrat a fost înființată în Danemarca în 1968 și are rădăcini adânci în tradiția de design faimoasă în întreaga lume a Scandinaviei. Produsele noastre reflectă angajamentul nostru față de culoare, calitate, simplitate și inovație.

Îmbunătățim în mod constant proprietățile estetice, tehnologice și funcționale ale textilelor. În acest sens, colaborăm cu designeri, arhitecți și artiști de renume, printre care: Miriam Bäckström, Raf Simons, Ronan și Erwan Bouroullec, Thomas Demand, Olafur Eliasson, Alfredo Häberli, Akira Minagawa, Peter Saville, Roman Signer, Doshi Levien și Patricia Urquiola.

Imagine: KVADRAT

Imagine: KVADRAT

La Kvadrat suntem dedicați minimizării impactului nostru asupra mediului. A fost o parte esențială a filozofiei noastre de proiectare, precum și a culturii noastre de zi cu zi, de la înființarea companiei noastre. Astăzi ne concentrăm pe producția noastră, pe inițiativele noastre locale și globale cât și pe viața de apoi a produselor noastre pentru a realiza o abordare durabilă.

Proiectele noastre de artă și design dau combustibil mărcii noastre și ne ajută să ne promovăm munca pe o scenă internațională. Kvadrat va avansa ca un brand de calitate creativ, angajat să contribuie la modelarea culturii contemporane.

Imagine: KVADRAT

Imagine: KVADRAT


> > Accesați textilele de la KVADRAT aici

Distribuirea este permisă