Nou în biblioteca de produse pCon: WEIBELWEIBEL

Datele configurabile de la WEIBELWEIBEL sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Ca membru al comunității, solicitați datele direct prin selecția producătorului. Nu sunteți încă în comunitate? Aflați aici cum să deveniți membru începând de astăzi.


Prezentare WEIBELWEIBEL cu propriile cuvinte

Imagine: WEIBELWEIBEL

Imagine: WEIBELWEIBEL

WEIBELWEIBEL: Noi suntem – Johannes și Lukas Weibel. Doi frați, un brand și dorința de a armoniza estetica, calitatea personalizată a scaunelor și producția durabilă. În fabrica noastră producem mobilier de tip scaune adaptat nevoilor individuale. Folosim cele mai bune materiale, având cea mai mare grijă cu resursele naturii. Iar obiectivul principal – confortul perfect al scaunelor – rămâne clar pentru toată lumea.

În 1965, Hans Weibel a scris primul capitol din lunga istorie a succesului WEIBELWEIBEL când a început să producă mobilier tapițat în Zurich. Apoi și-a mutat afacerea la Endingen, în Argovia. Astăzi, compania de familie este condusă de managerii de a doua generație Lukas și Johannes Weibel și are aproximativ 60 de angajați.

Imagine: WEIBELWEIBEL

Imagine: WEIBELWEIBEL

Colaborarea cu designeri de renume precum Atelier Oï, Iria Degen, This Weber, Reto Frigg, Martin Birrer, Benny Mosimann și Werner Baumhakl, duce la crearea unor produse de lungă durată care pot fi adaptate pentru a se potrivi nevoilor individuale ale clienților. Pentru WEIBELWEIBEL, designul este o expresie a calității produsului și acest lucru este evident în fiecare scaun pe care îl proiectează. De aceea, fiecare piesă de mobilier WEIBELWEIBEL are o garanție de cinci ani pentru construcția sa, materialul de tapițerie, armăturile funcționale și manopera.

Acest accent pe angajamentul față de calitate se reflectă în permisul de calitate (Qualitätspass) care vine cu fiecare produs, garantând utilizarea exclusivă a materialelor de tapițerie ecologice și a lemnului provenit din Europa.


>> Solicitați datele de la WEIBELWEIBEL aici.

Dacă nu sunteți membru al comunității, faceți clic aici.

Distribuirea este permisă