Actualizari: noi versiuni ale pCon.facts și pCon.box

Noile versiuni ale pCon.facts sunt disponibile pentru utilizatorii de Android și iOS. pCon.box este disponibil într-o nouă versiune pentru utilizatorii aplicației iOS și Windows.

Functii noi

Utilizatorii pCon.facts vor fi bucuroși să afle că acum este posibil să se definească reducerile pentru proiecte. Această îmbunătățire a aplicației de vânzări vă permite să adăugați reduceri, precum și costuri suplimentare în procente și valori care se aplică prețului proiectului la care lucrați. În acest fel, puteți pune reduceri negru pe alb (sau alb pe negru, dacă utilizați Dark Mode) și puteți arăta clientului care sunt numerele reale, direct la punctul de vânzare. Dark Mode-ul menționat mai sus este acum disponibil și dacă utilizați pCon.facts pe Android.

Această actualizare Dark Mode vine și pe pCon.box. Această actualizare este disponibilă pentru utilizatorii iOS și Windows.

Nu ați instalat încă aplicația pCon?

»Aflați mai multe despre pCon.facts – lista digitală de prețuri

»Mai multe informații despre pCon.box – planificatorul 3D la îndemână

Sunteți designer, dealer specializat sau profesionist în vânzarea de mobilă? Puteți utiliza toate avantajele aplicației pCon – acces la datele producătorului și informații extinse despre produs – și să vă alăturați rețelei gratuite B2B pCon Community. Înregistrați-vă pentru aplicația pCon și solicitați un abonament la comunitatea pCon.

Distribuirea este permisă