Nou în biblioteca de produse pCon: GH Hotel Interior Group GmbH

Datele configurabile de la GH Hotel Interior Group GmbH sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. În calitate de membru al comunității, solicitați datele direct prin selecția producătorului. Nu sunteți încă în comunitate? Aflați aici cum să deveniți membru începând de astăzi.


Prezentare GH Hotel Interior Group GmbH cu propriile cuvinte

 

Imagine: GH Hotel Interior Group GmbH

Imagine: GH Hotel Interior Group GmbH

Acum mai bine de 20 de ani, Johannes Hegger a fondat GH Hotel Interior Group GmbH. Până în 2018, compania a funcționat sub numele GH Internationale Möbelcollection GmbH & Co. KG. Ideea de a dezvolta și realiza mobilier personalizat pentru industria hotelieră este unul dintre principalele obiective ale companiei până în prezent.

Ca producător de mobilier tapițat și componente încorporate, GH Hotel Interior Group a dezvoltat de-a lungul anilor o gamă largă de produse. De la scaune de bar la scaune cu aripi și canapele funcționale, este oferită o gamă largă de opțiuni. Mesele funcționale și elegante fac, de asemenea, parte din inventar.

Pe lângă gama existentă, fiecare piesă de mobilier poate fi planificată individual în ceea ce privește forma, culoarea și finisajul. Proiectat pentru confortul necesar cu aspectul adecvat, mobilierul tapițat al GH Hotel Interior Group îmbunătățește fiecare zonă publică, cameră și apartament deservit.


>> Solicitați datele de la GH Hotel Interior Group aici.

Nu sunteți membru al comunității, faceți clic aici.

Distribuirea este permisă