pCon.planner 8.4 – Utilizați imagini cu conținut multiplu pentru a încheia tranzacția

Designul interior înseamnă mai mult decât proiectarea unor spații atrăgătoare din punct de vedere vizual și crearea de imagini frumoase. Designul interior înseamnă crearea de concepte și vânzarea de soluții pentru cerințe specifice pe care un spațiu trebuie să le îndeplinească.

În timp ce este important să creezi modele care să convingă estetic, trebuie să cunoști și să arăți faptele despre produsele și mobilierul pe care vrei să le folosești în proiectele tale. Cu pCon.planner, aveți la îndemână aplicația ideală pentru a vă arăta creațiile în mai multe forme pentru a furniza informații suplimentare care să le însoțească. Puteți combina chiar randări fotorealiste cu informații holistice despre produs. Poate te întrebi cum! Răspunsul e simplu: Imagini cu Conținut Multiplu. Acestea sunt imagini în care sunt încorporate informații despre produsele afișate. Obiectele care conțin aceste date suplimentare sunt evidențiate în imagini folosind puncte de informații.

Cu actualizarea la pCon.planner 8.4, puteți utiliza  serviciului nostru de prezentare care impresionează pentru că vă prezintă proiectele de design cu informații avansate despre produsele utilizate atât în proiectele  la care lucrați cât și pe site-ul dvs. web sau pentru a le partaja colegilor clienți. De asemenea, puteți prezenta modele 3D și panorame la 360 ° ale proiectelor dvs. cu impress – aceste suporturi media pot fi create cu versiunea standard gratuită a pCon.planner.
Cu toate acestea, crearea de imagini cu conținut multiplu este o caracteristică disponibilă exclusiv în versiunile ME și PRO ale pCon.planner.

Rețineți: acest buton vă conduce la descărcarea gratuită pentru 30 de zile a pCon.planner PRO. Dacă aveți deja instalată o versiune a pCon.planner, vă rugăm să așteptați să descărcați cea mai nouă versiune până când primiți solicitarea de dialog de la pCon.planner care vă informează despre o actualizare automată.

Distribuirea este permisă