Nou în biblioteca de produse pCon: ARCCHIO

Datele configurabile de la Arcchio sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. În calitate de membru al comunității, solicitați datele direct prin selectarea producătorului. Nu sunteți încă în comunitatea noastră? Aflați aici cum să deveniți membru astăzi.


Prezentare ARCCHIO cu propriile cuvinte

Imagine: ARCCHIO

Imagine: ARCCHIO

Lumina este componenta elementară a vieții. Ne permite tuturor să ne bucurăm și să simțim lumea din jurul nostru, influențându-ne stările și ajutând la modelarea spațiilor private și profesionale pentru a ne bucura de ele – zi cu zi. Ne petrecem o mare parte din timp împărtășind spații comerciale din acest motiv este important ca lumina pe care am ales-o să fie potrivită pentru mediul nostru.

Imagine: ARCCHIO

Imagine: ARCCHIO

Noi la Arcchio oferim soluții de iluminat proiectate și produse în Germania – pentru a ilumina încăperile folosite economic și de orice dimensiune într-un mod durabil. Ne mândrim cu standarde ridicate de proiectare și construcție, combinate cu materiale de calitate care au contribuit la consolidarea încrederii clienților noștri. Cu toate acestea, lumea “înfometată” de energie de astăzi cere mai mult. Echipa noastră de experți se asigură că tehnologia noastră de iluminat oferă lumina perfectă cu beneficii durabile pentru orice mediu.

Petrecem multe ore din viața noastră în medii comerciale. Prin urmare, este și mai important ca aceste spații să ne ajute să trăim și să lucrăm confortabil și eficient. Inginerii noștri experimentați se asigură că corpurile de iluminat și lămpile noastre nu numai că se potrivesc estetic în orice mediu, ci susțin și bunăstarea angajaților noștri. Lămpile noastre, dezvoltate și proiectate în Germania, oferă soluția perfectă.


>> Solicitați datele de la ARCCHIO aici.

Dacă nu sunteți membru al comunității, faceți clic aici.

Distribuirea este permisă