Disponibil acum în pCon.catalog: Artifort

O gamă largă de modele colorate pentru case, birouri, industria hotelieră, camere executive și zone de întâmpinare de la Artifort sunt acum disponibile pentru descărcare prin pCon.catalog.


Prezentare Artifort cu propriile cuvinte

Imagine: Artifort

Imagine: Artifort

Artifort vă produce capodopere atemporale. Piese iconice. Piese elegante și funcționale care îți captează inima. Confortul este religia noastră, calitatea este filozofia noastre iar forma este arta noastră. În colaborare cu designeri renumiți precum Pierre Paulin, Kho Liang Ie, Luca Nichetto și Khodi Feiz, creăm mobilier de calitate durabilă pentru această generație și următoarea. Sunt obiecte de colecție făcute pentru a fi experimentate, toată ziua, în fiecare zi.

Colecția Artifort se caracterizează printr-un design inovator, colorat și atemporal, cu o formă recunoscută. Prin măiestrie și tehnici de producție de înaltă tehnologie, Artifort produce mobilier durabil de înaltă calitate pentru această generație și pentru cele care urmează. Design colorat pentru case, birouri, industria hotelieră, camere executive și zone de întâmpinare a oaspeților.


>> Descărcați modelele CAD 3D de la ARTIFORT aici

Distribuirea este permisă