Disponibil Acum în pCon.catalog: Lande Productie Schijndel BV

O gamă largă de mobilier de la Lande este acum disponibilă pentru descărcare prin pCon.catalog.


Prezentare Lande Productie Schijndel BV cu propriile cuvinte

Imagine: Lande Productie Schijndel BV mobilier pe baza de comanda landle

Imagine: Lande Productie Schijndel BV

Proiectăm și producem mobilier pentru diverse setări. Indiferent de ceea ce căutați într-un proiect, vă transformăm dorințele într-o soluție creativă, inspirațională și funcțională. De asemenea, putem oferi suport pe tot parcursul procesului: de la proiectare și vizualizare la producție.

Proiectăm și producem toate mobilierele noastre de designer de interior cu cea mai mare grijă și cu un ochi fin pentru detalii. Colecția noastră largă oferă, de asemenea, o gamă remarcabilă de opțiuni de finisare. Acum este momentul să beneficiați de calitatea excepțională, măiestria și durabilitatea și mobilierului de la Lande.

Imagine: Lande Productie Schijndel BV mobilier designer landle

Imagine: Lande Productie Schijndel BV

Mobilierul nostru vă permite să creați setări primitoare oriunde doriți. Setări în care oamenii se pot inspira unii pe alții, în care sunt liberi să fie creativi, în care să poată să practice și în care să se relaxeze. Plăcut, sigur și pe deplin în conformitate cu stilul și cultura companiei dvs.: acestea sunt setări ideale care permit oamenilor să-și atingă întregul potențial.

Lande aduce oamenii împreună în timpul întâlnirilor, sesiunilor de brainstorming, consultări și prezentări. Vă oferim o soluție care funcționează pentru dvs., oferindu-vă întotdeauna inspirație proaspătă pentru dezvoltarea proiectului la care lucrați, și, asigurând flexibilitatea semnăturii noastre dacă există schimbări sau modificări de proiectare. Oricare ar fi provocarea ta, suntem aici pentru a crea soluția perfectă pentru tine!


>> Descărcați modelele CAD 3D de la LANDE aici

Distribuirea este permisă