Nou în Biblioteca de Produse pCon: styleGREEN (de la FlowerArt GmbH)

Datele configurabile de la styleGREEN sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Ca membru al comunității, solicitați datele direct prin selecția producătorului. Nu sunteți încă în comunitate? Aflați aici cum să deveniți membru chiar astăzi.


Prezentare styleGREEN (de la FlowerArt GmbH) cu propriile cuvinte

Imagine: styleGREEN (de la FlowerArt GmbH) styleGREEN in camera decoratiune

Imagine: styleGREEN (de la FlowerArt GmbH)

„Aducem natura înapoi în viețile oamenilor!” – încă de la înființarea companiei în 2014, echipa styleGREEN și-a făcut din aceasta misiunea principală. Și în prezent styleGREEN își bazează activitatea pe plante și mușchi conservați în mod natural care nu necesită nici apă, nici lumină și totuși nu își pierd naturalitatea timp de mulți ani. Deci, există o senzație vie ca și cum natura e prezentă în fiecare cameră!

Imagine: styleGREEN (de la FlowerArt GmbH) styleGREEN tablouri din plante naturale si muschi

Imagine: styleGREEN (de la FlowerArt GmbH)

Lucrările de artă și pereții veșnic verzi de la styleGREEN sunt atracții cu un efect wow care fac din fiecare cameră ceva foarte special. Elementele de design naturale, de înaltă calitate au un efect pozitiv asupra sănătății, performanței și bunăstării emoționale.

Fiecare produs din plante și mușchi – indiferent dacă este de dimensiuni standard sau este proiectat individual – este fabricat manual cu dragoste de către florarii dintr-una din cele două fabrici din München sau Porto. styleGREEN este un brand care combină calitatea, simțul artistic și versatilitatea cu naturalețea!


>> Solicitați aici datele producătorului styleGREEN.

Dacă nu sunteți membru al comunității, faceți clic aici.

 

Distribuirea este permisă