pCon.planner 8.4 – Randare cu atenție la detalii

Ca designer de interior sau expert în industria mobilei, sunteți familiarizat cu avantajele utilizării software-ului 3d pentru crearea propunerilor de design – unul dintre ele fiind posibilitatea de a trece direct de la schița 2D la planul 3D și randare fotorealistă. Cu cea mai nouă actualizare a pCon.planner, OSPRay, motorul de redare integrat în software-ul de design interior 3D, a primit de asemenea o actualizare: vă ajută să creați vizualizări și mai realiste ale proiectelor la care lucrați și are o performanță optimizată a procesorului.

pcon.planner update atentie la detalii

Comportamentul îmbunătățit de refracție pentru materiale complet transparente face ca obiectele din sticlă să se integreze în design, într-un mod elegant. În același timp, afișarea îmbunătățită a marginilor are ca rezultat afișarea suprafețelor fin structurate cu detalii mai mari, ceea ce duce la redări mai realiste ale proiectelor de design interior, până în cel mai mic detaliu.

Aflați mai multe despre noile funcții în Centrul de ajutor.

Abonați-vă la blog ca să nu pierdeți nicio actualizare – inclusiv mai multe detalii despre funcțiile pCon.planner 8.4.

pcon.planner

* Butonul de descărcare este pentru versiunea standard gratuită a pCon.planner. Dacă sunteți un utilizator apCon.plannerPRO sau ME, vă rugăm să așteptați să descărcați cea mai nouă versiune până când primiți solicitarea de dialog de la pCon.planner care vă informează despre o actualizare automată.

Distribuirea este permisă