Nou în comunitatea pCon: AKABA, producător mobilier birou

Datele configurabile de la AKABA  sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Ca membru al comunității, solicitați datele direct prin opțiunea de selectare a producătorului. Nu sunteți încă parte a comunității? Aflați aici cum să deveniți membru astăzi.  În cele ce urmează puteți citi cum se prezintă producătorul spaniol de mobilier pentru birou.

akaba mobilier birou

AKABA produce mobilier pentru comunități, care caută să relaționeze în spații special create. Mobilierul AKABA are o dimensiune umană care invită oamenii să vorbească, să relaționeze și să formeze un colectiv.

Se pot întâmpla multe lucruri:  multe povești au loc în jurul scaunelor. Și mai multe povești pot fi spuse și auzite într-o companie.

AKABA s-a născut în nordul Spaniei în 1986 ca o companie orientată social pentru a aduce beneficii comunităților cu venituri mici, iar acest deziderat rezistă și azi. Aceste valori de natură socială le ghidează celor de la AKABA modelul de management, precum și modul de a înțelege creația.

Păstrarea nealterată a pasiunii pentru design, materialele și detaliile de producție sunt foarte importante pentru brandul AKABA. În acelați timp există o largă deschidere spre tehnici, procese și tehnologii noi pentru ca rezultatul obținut să fie unul remarcabil.

>> Solicitați aici datele OFML de la AKABA.

Dacă nu sunteți membru al comunității, faceți clic aici.

Distribuirea este permisă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *