Nou în comunitatea pCon: AKABA, producător mobilier birou

Datele configurabile de la AKABA  sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Ca membru al comunității, solicitați datele direct prin opțiunea de selectare a producătorului. Nu sunteți încă parte a comunității? Aflați aici cum să deveniți membru astăzi.


Prezentare AKABA cu propriile cuvinte

Imagine: AKABA akaba mobilier birou

Imagine: AKABA

AKABA produce mobilier pentru comunități, care caută să relaționeze în spații special create. Mobilierul AKABA are o dimensiune umană care invită oamenii să vorbească, să relaționeze și să formeze un colectiv.

Se pot întâmpla multe lucruri:  multe povești au loc în jurul scaunelor. Și mai multe povești pot fi spuse și auzite într-o companie.

AKABA s-a născut în nordul Spaniei în 1986 ca o companie orientată social pentru a aduce beneficii comunităților cu venituri mici, iar acest deziderat rezistă și azi. Aceste valori de natură socială le ghidează celor de la AKABA modelul de management, precum și modul de a înțelege creația.

Păstrarea nealterată a pasiunii pentru design, materialele și detaliile de producție sunt foarte importante pentru brandul AKABA. În acelați timp există o largă deschidere spre tehnici, procese și tehnologii noi pentru ca rezultatul obținut să fie unul remarcabil.

Imagine: AKABA akaba mobilier birou scaune

Imagine: AKABA


>> Solicitați aici datele OFML de la AKABA.

Dacă nu sunteți membru al comunității, faceți clic aici.

Distribuirea este permisă