Nou în comunitatea pCon: DILE Office, producător scaune

Datele configurabile de la DILE Office sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Ca membru al comunității, solicitați datele direct prin opțiunea de selectare a producătorului. Nu sunteți încă parte a comunității? Aflați aici cum să deveniți membru astăzi. DILE este un producător de scaune de birou, colective și contractuale, cu sediul în Castalla, inima industrială a provinciei Alicante (Spania).

Imagine: DILE Office Dile producator de scaune

Imagine: DILE Office

DILE a fost fondată în urmă cu 20 de ani cu un scop clar: „a face din a sta așezat o artă” (The Art of Seating). De atunci, DILE lucrează din greu în fiecare zi pentru a oferi produse de înaltă calitate, cu design și finisaje meticuloase care respectă standardele europene de calitate.

Cu designeri internaționali precum Jorge Pensi, Rafa Ortega, Aitor Garcia de Vicuña, David Fox și Alberto Basaglia & Natalia Rota Nodari DILE oferă o gamă largă de soluții pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și a-și respecta contribuțiile.

Din acest motiv, scaunele sale sunt vândute și instalate în 40 de țări datorită distribuitorilor specializați, designerilor de interior și arhitecților care au verificat calitatea soluțiilor lor, oferind fiecărui spațiu, fiecărui birou și fiecărei cameră o personalitate unică.

Imagine: DILE Office dile, producator scaune

Imagine: DILE Office

Procesele de fabricație ale scaunelor sunt adaptate pentru a fi cât mai durabile posibil. Ele respectă standardele exigente și necesare stabilite pentru certificarea ISO 14006: 2011 (Sisteme de management de mediu – Liniile directoare pentru încorporarea proiectării ecologice).

Colecțiile lor sunt rezultatul pasiunii reflectate în munca lor. Ambiția de a se îmbunătăți constant păstrându-și originile le caracterizează identitatea.

>> Solicitați aici datele producătorului DILE.

Dacă nu sunteți membru al comunității, faceți clic aici.

Distribuirea este permisă