pCon.planner 8.4 – noi modalități de a lumina designul

Lumina poate face un proiect de design interior să fie de succes sau nu. Acest lucru este valabil atât pentru proiectul real, cât și pentru randări și orice fel de machete digitale care ar putea fi create în prealabil. Reflectând la importanța iluminării, odată cu actualizarea la versiunea 8.4, am introdus noua galerie Advanced Lighting în meniul Light, care este, de asemenea, nou. Alături de aceste noi surse de lumină fotometrice, vei găsi și  selecția bine cunoscută a surselor de lumină standard în acest meniu.

Curcubeul este limita

În pCon.planner, lumina nu numai că strălucește pe cât de tare dorești și la modul pe care îl selectezi, software-ul de design interior 3d îți oferă și posibilitatea de a selecta culoarea care se potrivește ambianței pe care dorești să o creezi. De la strălucitor și energizant până la întunecat și starea de spirit: selectează culorile din gama RGB completă sau alege temperatura dorită de iluminare dintr-o gamă de temperaturi predefinite.

Nu în ultimul rând: pCon.planner 8.4 acceptă importul de surse de lumină fotometrice în EULUMDAT și în unele formate IES, oferindu-ți o gamă aproape interminabilă de opțiuni pentru crearea unor situații de iluminare realiste în randările tale.

Află mai multe despre noile funcții din Centrul de Ajutor.

Detalii despre caracteristicile cheie vor fi disponibile în următoarele săptămâni aici, pe blog. Rămâi la curent și abonează-te pentru a nu rata nicio actualizare.

Distribuirea este permisă