Nou în comunitatea pCon: MIAS OC producător de mobilier de birou

Datele configurabile de la MIAS Office Concept sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Ca membru al comunității, solicită datele direct prin selecția producătorului. Nu ești încă în

comunitate? Află aici cum să devii membru chiar de astăzi.


Prezentare MIAS OC cu propriile cuvinte

Imagine: MIAS OC IMias producator mobilier birou

Imagine: MIAS OC

Compania Mias OC a fost înființată în 1990 sub numele său original ROVI. Trei ani mai târziu, un partener strategic, Schärf, a intrat în firmă. În 2000, compania a devenit membru al unui grup de producători europeni  de mobilier de birou de top, Samas Groep din Olanda. În 2010, compania a fost cumpărată de către proprietarii cehi actuali. De atunci, numele companiei a fost Mias OC.

Gama noastră de produse conține o ofertă completă de serii tip, inclusiv stații de lucru standard, mobilier de birou în plan deschis, mobilier pentru manageri, săli de ședințe și de instruire, mobilier pentru centru de apel, stații de lucru mobile și variabile și birouri de recepție. Oferta noastră include produse cu soluție acustică – ecrane, cutii acustice etc.

În calitate de producător, suntem recunoscuți pentru calitatea, designul original și funcționalitatea produselor noastre. Acest lucru este confirmat de o serie de certificate și premii (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 etc.). Vă garantăm termene de livrare scurte, disponibilitatea pe termen lung a tipurilor de produse și producția de produse nestandardizate fără un impact extrem asupra prețului și termenelor de livrare. De asemenea, oferim servicii post-vânzare.


>> Solicitați aici datele OFML de la Mias OC.

Dacă nu sunteți membru al comunității, faceți clic aici.

Distribuirea este permisă