Servicii Cloud pCon: Experiențe AR pentru magazine online

Colectarea de informații, examinarea variantelor, comandarea produselor – din ce în ce mai multe faze ale procesului de achiziție au loc online și cerințele clienților cu privire la experiența de cumpărături online sunt în creștere. Este important să se creeze o experienta vizuala unica care să ghideze clienții și părțile interesate prin procesul de luare a deciziilor și, în același timp, să consolideze loialitatea clienților prin plasarea de puncte culminante pe tot parcursul procesului care fac din cumpărăturile online o experiență la care doresc să revină clienții. Acest lucru este valabil în special pentru industria de design interior, deoarece deciziile în acest domeniu sunt adesea la scară largă – și pe multe niveluri. O soluție atractivă pentru această provocare este Realitatea Augmentată, deoarece posibilitatea de a aduce articole din lumea online în lumea reală oferă mai mult decât o singură valoare adăugată magazinelor online care pun la dispoziție obiecte de interior. Nu numai că servește dorinței clientului de a experimenta, cu fiecare mișcare și întoarcere a produsului în mărime naturală se evaluează dacă acest fotoliu sau acea masă se potrivește în cameră și merge cu restul mobilierului. Rezultatul: clientul se asigură că articolul se potrivește chiar înainte ca noua piesă de mobilă să ajungă la destinație, ratele de returnare sunt reduse și, în general, satisfacția clienților va crește în mod durabil.

Experiență AR cu pCon: prin simpla apăsare a unui buton, cumpărătorii online pot plasa articole configurate individual în cameră, pot explora mobilierul și pot găsi piesele potrivite pentru propriile locații.

Experiență AR cu pCon Cloud Services

pCon Cloud Services oferă soluții rapid implementabile pentru realizarea unei experiențe de cumpărături online centrate pe utilizator, care integrează datele pCon fără probleme în site-urile web. Clienții și potențialii pot configura toate variantele de produse disponibile, inclusiv afișarea produselor 3D în timp real. Dacă site-ul web este vizitat cu un iPhone sau iPad, simbolul AR mic deasupra vizualizării 3D invită clienții să încerce produsul în propriile spații: la o simplă atingere, clienții și potențialii pot plasa articolele configurate individual în cameră , pot explora mobilierul și găsi piesele potrivite pentru propriile locații.

Doriți să aflați mai multe despre soluțiile de comerț electronic oferite de pCon? Contact: info@easterngraphics.com

Distribuirea este permisă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *