Nou în comunitatea pCon: Clarus, producător panouri sticlă

Datele configurabile de la Clarus sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. În plus față de datele OFML, Clarus oferă utilizatorilor pCon imagini și informații despre produs pentru a facilita procesul de consultanță și proiectare.

Ca membru al comunității, solicitați datele direct prin selecția producătorului. Nu ești încă în comunitate? Află aici pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să devii membru.


Prezentare Clarus în propriile cuvinte

Imagine: Clarus clarus, producator panouri sticla

Imagine: Clarus

Clarus și-a început activitatea într-un garaj. De la un garaj a trecut la un garaj mai mare, apoi la un stabiliment de ultimă generație: creșterea exponențială continuă a lui Clarus a făcut necesar pentru companie să se mute de cinci ori în nouă ani, în SUA, în spații din ce în ce mai mari. Acum, compania care a început cu doar o idee strălucită a pătruns și alte piețe la nivel internațional.

Echipa de design Clarus inventează noi modalități de a utiliza cea mai de bază formă de comunicare, și anume cea scrisă, în cele mai moderne moduri. Fie că sunt montate pe perete, pe roți, atașate la o stație de lucru sau sprijinite de perete, plăcile de sticlă de la Clarus maximizează spațiul existent și oferă sute de metri pătrați de sticlă, pe care se poate scrie.

În calitate de lideri ai industriei panourilor de sticlă, Clarus inițiază o revoluție – schimbând modul în care producătorii deservesc clienții și subliniind modul în care fiecare detaliu al producției, personalizării și instalării stabilește valoarea mărcii noastre. Marca premiată Clarus provoacă industria de design interior să creeze produse care stimulează imaginația, creativitatea și munca în echipă în fiecare interacțiune.


>>Solicitați aici datele producătorului Clarus.

Dacă nu sunteți membru al comunității, faceți clic aici.

Distribuirea este permisă