Disponibil acum: pCon.planner 8.4

Cea mai recentă versiune a instrumentului de planificare a camerei 3D pCon.planner este disponibilă acum pe site! pCon.planner 8.4 vine cu noi funcții inteligente care vă ajută să lăsați lumina să strălucească mai realist în proiectele la care lucrati, cu noi opțiuni pentru a individualiza aspectul selecțiilor generand un aspect general modernizat, cu funcții noi care vă vor spori eficiența muncii și o experiență de randare îmbunătățită datorită unei noi versiuni OSPRay.

disponibil pcmn.planner.8.4

Aspect modernizat

Bucurați-vă de un aspect general mai modern al pCon.planner. Aspectul actualizat al selecției si al interactorului planificatorului de cameră duce la o nouă experiență de design. Noua selecție nu numai că vă permite să individualizați culorile conturului selecției, dar obiectele selectate strălucesc și prin pereți și prin alte elemente care ar putea bloca vizualizarea directă, ceea ce vă ajută să aveți control absolut până la cel mai mic detaliu.

Iluminare mai realistă – suport pentru lumini fotometrice

Pune-ți lumina potrivită în design-ul la care lucrați – sau mai bine – lăsați lumina să strălucească corect: noile surse de lumină fotometrică vă oferă posibilitatea de a adăuga iluminare care imită o distribuție realistă a luminii în randările proiectului – modul de redare în timp real a proiectului vă oferă deja o bază bună de anticipare înainte de a începe randarea finală. Puteți accesa toate opțiunile de iluminare – cele noi, precum și cele pe care le știați deja – în noul meniu Light. În plus, puteți importa fișiere EULUMDAT și IES acum.

Randări mai frumoase – OSPRay îmbunătățit

Beneficiați de îmbunătățirile motorului de randare OSPRay integrat: denoiser îmbunătățit, o utilizare mai bună a procesorului și suport pentru refracția luminii pe materiale transparente. Alte funcții noi:

  • Dialog de export avansat pentru fișiere DWG
  • Nouă modalitate de export pentru Microsoft Excel pentru datele articolelor (PRO și ME)
  • Noi importuri STEP și IGES (PRO)
  • Filtrarea listelor de articole și exporturilor după producător (PRO)
  • Opțiuni noi în zona Layout (PRO)
  • Noi posibilități de a lucra cu Imagini cu Conținut Multiplu în impress

Aflați mai multe despre funcțiile noi integrate în Centrul de Ajutor.

Detalii despre noile funcții vor fi disponibile în următoarele săptămâni, aici, pe blog. Pentru a rămâne la curent cu noile implementări vă rugăm să vă abonați la newsletter (în subsolul paginii).

download

* Butonul de descărcare este pentru versiunea standard gratuită a pCon.planner. Dacă sunteți utilizator pCon.planner PRO sau ME, vă rugăm să descărcați cea mai recentă versiune când primiți solicitarea prin intermediul dialogului de la pCon.planner care vă informează despre o actualizare automată.

Distribuirea este permisă