Disponibil acum în pCon.catalog: Blika

O gamă largă de stații de lucru și dulapuri de la Blika este acum disponibilă pentru descărcare prin pCon.catalog.


Prezentare Blika cu propriile cuvinte

Imagine: Bilka producator dulapuri- dulap albastru intr-un depozit

Imagine: Bilka

Cei peste 60 de ani de experiență ne-au învățat că funcționalitatea și calitatea ar trebui să meargă mână în mână. Prin urmare, Blika este astăzi unul dintre principalii producători europeni de soluții inteligente de depozitare atât pentru ateliere private, cât și pentru companii publice, companii industriale, școli și instituții publice.

Fabricate din oțel, echipamentele de atelier Blika sunt recunoscute pentru detaliile de calitate și pentru creativea modului în care sunt dezvoltate și în care pot fi utilizate. Un mediu bun de lucru este un numitor comun atunci când proiectăm locuri de muncă funcționale și ergonomice în colaborare cu clienții noștri. Gama noastră largă de mese și planșe de atelier, precum și de dulapuri pentru depozitarea materialelor, asigură ordinea și curățenia.

Blika A/S are sediul central în Esbjerg. Producția are loc la fabrica proprie din Republica Cehă. Fabrica noastră este condusă la standardele occidentale, cu accent pe productivitate ridicată și flexibilitate în dimensionarea loturilor.

Suntem o companie solidă, aflată în creștere și așteptăm cu nerăbdare să fim în continuare un partener indispensabil pentru numeroasele ateliere, companii industriale, școli și instituții care au cerințe ridicate în ceea ce privește calitatea și echipamentele estetice, cu depozitare în mobilier.


>> Descărcați modelele CAD 3D de la BLIKA aici

Distribuirea este permisă