Nou în comunitatea pCon: VICCARBE

Datele configurabile de la Viccarbe sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. În calitate de membru al comunității, solicitați datele direct prin opțiunea de selectare a producătorului. Nu sunteți încă în comunitate? Aflați aici cum puteți deveni chiar astăzi membru.


Prezentare VICCARBE cu propriile cuvinte

Imagine: VICCARBE VICCARBE mobilier de birou si pentru acasa

Imagine: VICCARBE

Fondată în 2000 ca producător de mobilier contemporan cu sediul în Valencia, Spania, colecția Viccarbe este o selecție esențială de piese pentru spații în care cooperarea și dialogul se află într-un flux continuu. Întreaga filosofie a Viccarbe încurajează crearea de spații de colaborare unice, pentru a spori și promova munca în echipă. Misiunea sa este aceea de a transforma conceptul de spațiu de birouri tradițional, prin mobilier versatil, atemporal și de inspirație mediteraneană.

Compania crede în colaborare, de aceea catalogul său este rezultatul numeroșilor ani de muncă în parteneriat cu designeri internaționali, precum Patricia Urquiola, Jaime Hayon, Piero Lissoni, Jean-Marie Massaud, Lievore Altherr Molina, Naoto Fukasawa, Arik Levy și John Pawson.

Brandul este prezent în peste 70 de țări, cu o producție realizată în Spania sub certificarea de mediu ISO 14001 și ISO 9001, iar toate produsele sale sunt certificate ANSI BIFMA și UNE, având o garanție din fabrică de 5 ani.

Conceptul de durabilitate a mediului este extrem de important pentru Viccarbe încă de la debutul proiectului: de la concepția mobilierului, trecând prin designul său și până la sfârșitul ciclului său de viață. Producând cu sensibilitate și fără a consuma mai mult decât este necesar, pentru a pune calitatea înaintea cantității.

>> Solicitați datele OFML de la VICCARBE aici.

Dacă nu sunteți încă membru al comunității, faceți clic aici.

Distribuirea este permisă