Nou în comunitatea pCon: FREIFRAU, producator mobilier tip scaun

Datele configurabile de la Freifrau sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. În plus față de datele OFML, Freifrau oferă utilizatorilor pCon imagini suplimentare cu produsele și informații despre materiale pentru a facilita procesul de consultanță și proiectare.

Ca membru al comunității, solicitați datele direct prin opțiunea de selectare a producătorului. Nu sunteți încă în comunitate? Aflați aici cum să deveniți membru.


Prezentare FREIFRAU cu cuvintele proprii

Imagine: FREIFRAU FreiFrau scaune de relaxare

Imagine: FREIFRAU

O piesă de mobilier de tip scaun este un loc de calm, un loc pentru a vă simți bine – și, de asemenea, un loc în care oamenii se adună și se reunesc. Pe scurt, este un loc preferat. Întreaga filosofie a mărcii Freifrau Manufaktur este dedicată cultivării acestui sentiment special, sentimentul de a fi ajuns la destinație.

Este vorba despre crearea unui loc preferat care să rămână favorit. Din acest motiv, Freifrau produce mobilier tip scaun de cea mai înaltă calitate, piese a căror lucrare manuală premium este vizibilă și al căror design clasic va depăși cu siguranță orice tendință.

Freifrau Manufaktur a fost înființat în 2012 din dragoste pentru mobilier de înaltă calitate. Fiecare piesă este realizată manual în Lemgo, Germania.


>> Solicitați aici datele OFML de la FREIFRAU.

Dacă nu sunteți membru al comunității, faceți clic aici.

Distribuirea este permisă