Nou în comunitatea pCon: W. Schillig, producător de mobilier de relaxare

Datele configurabile ale W. Schillig Objects sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la contul dvs. pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.


Prezentare W. Schillig cu cuvintele proprii

Imagine: W. SCHILLIG  scaune de inalta calitate de la W. Schillig Objects

Imagine: W. SCHILLIG

Cel mai înalt nivel de confort al mobilierului de relaxare, precum și o tradiție îndelungată recomandă binecunoscutul brand german W.SCHILLIG drept un producător de primă clasă și cu zeci de ani de experiență. Având un nivel extrem de ridicat de competență în dezvoltarea de mobilier de relaxare (scaune) cu un confort sporit, precum și în domeniul prelucrării pielii și țesăturilor, conectați totodată internațional prin multiplele noastre situri de producție, suntem, în acest mod, o companie privată unică în Europa.

Această unicitate se reflectă și în produsele noastre, care sunt utilizate în camere de zi, sufragerii, precum și în sectorul birourilor și al ospitalității. Suntem o companie fondată în 1949 și aflată în continuă creștere – o afacere de familie cu un concept de management care se concentrează pe oameni. Un mic producător de coșuri a devenit un jucător global pentru mobilier tapițat de înaltă calitate. De 70 de ani, W. SCHILLIG reprezintă mobilierul de primă clasă, fabricat pe baza experienței germane.

La sediul nostru din Ebersdorf-Frohnlach, fiecare fază a dezvoltării produsului, de la proiectare la producție și efecte pe termen lung, este luată în considerare cu atenție: funcția, estetica și detaliile se combină pentru a forma o soluție elegantă. W. SCHILLIG oferă una dintre cele mai sofisticate și mai largi colecții de țesături și piele de pe piață. Consumul anual de piele este de peste un milion de m². În plus, sunt folositi peste 300.000 de metri de textile.

Imagine: W. SCHILLIG scaude calitate germana de la W. Schillig Objects

Imagine: W. SCHILLIG


>> Solicitați aici datele OFML ale W. SCHILLIG prin pCon.login.

Distribuirea este permisă