pCon.basket CE: Creați rapoarte individuale

Prima impresie contează! Pentru a vă asigura că rapoartele și listele de articole lasă o impresie pozitivă, pCon.basket CE oferă opțiuni extinse de  individualizare a conținutului rapoartelor dvs. Creați formulare și rapoarte exemplare cu pCon.basket CE.

După ce vă conectați la pCon.basket CE prin contul dvs. pCon.login, datele de contact asociate profilului dvs., cum ar fi logo-ul și adresa, sunt transferate automat în rapoarte. Puteți adăuga manual adresa clientului dvs. și apoi puteți partaja sau descărca o listă de articole proiectate profesional prin simpla apăsare a unui buton. Atât de simplu, atât de eficient.

Desigur, puteți personaliza adresele și puteți folosi o siglă alternativă în proiectele dvs., în funcție de proiect și cerințe; puteți decide, de asemenea, dacă ar trebui afișate datele privind impozitarea, ce informații ar trebui integrate în antet și subsol și ce articole sunt vizibile pe o singură pagină.

Încercați: pCon.basket CE »

Doriți să vă prezentați produsele în cel mai bun mod posibil în pCon.basket CE și alte aplicații pCon? Oferiți comunității pCon conținut extins de vânzări, pe lângă datele despre produse. Sună interesant? Trimiteți-ne un e-mail, vă vom consilia cu plăcere.

Puteți afla mai multe despre puternica noastră aplicația online la www.pcon-solutions.com/basket.

Un mic sfat: Abonați-vă la blogul pCon și rămâneți la curent cu noutățile.

Distribuirea este permisă