Deblick disponibil acum în comunitatea pCon

Datele configurabile de la Deblick sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la contul dvs. pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.


Prezentare Deblick cu cuvintele proprii

Imagine: Deblick Deblick cube Sit

Imagine: Deblick

Locurile de muncă ar trebui să fie create pentru a scoate tot ce este mai bun din tine. Locuri care energizează, atrag atenția și relaxează. În care vă simțiți confortabil și destins – gata de lucru. Locuri care te fac să întrebi de ce acasă nu seamănă mai mult cu biroul.

Deblick este dedicat creării bunăstării la birou prin produse de cea mai bună calitate și acustică. Cele mai înalte specificații împletite cu cel mai bun design, produse local, având ca obiective sustenabilitatea și durabilitatea. Produsele noastre se găsesc în școli, companii, instituții și clădiri guvernamentale din toată Europa.

Imagine: Deblick

Imagine: Deblick

De la înființarea noastră în 2008, Deblick a devenit cunoscut pentru inovații frumoase și de înaltă calitate în lumină și acustică. Capacitățile interne de cercetare și dezvoltare, proiectare și producție garantează un control deplin asupra portofoliului nostru de produse, precum și flexibilitatea de a livra „pe măsură”. De asemenea, ne permite să lucrăm concentrați pe starea de bine a utilizatorului, deoarece știm că o mare parte din viață ne-o petrecem la locul de muncă.


>> Solicitați aici datele OMFL Deblick, prin pCon.login.

Distribuirea este permisă