Wendelbo Interiors A / S: disponibil acum în pCon.catalog

O gamă largă de date 3D de la Wendelbo Interiors A / S este acum disponibilă pentru descărcare prin pCon.catalog.


Prezentare Wendelbo Interiors A/S cu cuvintele proprii

Imagine: Wendelbo Interiors A/S Wendelbo Interiors

Imagine: Wendelbo Interiors A/S

Wendelbo a cultivat o tradiție meșteșugărească scandinavă de-a lungul a trei generații și a dat viață unor modele inovatoare și clasice, plasate într-un context modern și contemporan. Încă de la începutul anului 1955, obiectivul nostru a fost să dezvoltăm și să producem mobilă cu o identitate vizuală puternică, cu funcționalitate și confort optime – în același timp denotând atenție pentru micile detalii care fac o mare diferență.

Paleta de produse a Wendelbo este expresivă și cuprinzătoare și, de aceea, poate fi încorporată în orice decor interior – fie că este vorba despre o casă privată, unde stilul, funcția și confortul sunt focalizate – fie în ambiențele publice, unde accentul este pus pe semnătura memorabilă, expresia internațională și soluțiile de lungă durată. Având un simț intens al tendințelor actuale și al vieții așa cum este ea trăită acasă, la locul de muncă sau oriunde oamenii se reunesc, Wendelbo oferă mobilier emblematic, cu o identitate clară și confort fără efort.

Nu facem niciodată rabat de la calitate și păstrăm standarde înalte pentru fabrica noastră. Suntem conduși de o pasiune puternică pentru design și de convingerea că o estetică de lungă durată este cea mai bună cale către sustenabilitate.


Descărcați acum modelele A / S Wendelbo Interior în pCon.catalog!

Distribuirea este permisă