Mobitec: disponibil acum în pCon.catalog

O gamă largă de date 3D configurabile de la Mobitec este acum disponibilă pentru descărcare prin pCon.catalog.


Prezentare Mobitec cu cuvintele proprii

Imagine: Mobitec

Imagine: Mobitec

Mobitec dezvoltă mese și scaune de înaltă calitate, concepute pentru o utilizare profesională. Tot mobilierul nostru este personalizabil, astfel încât să se potrivească mai bine priorităților proiectului de design interior (ospitalitate, birou, asistență medicală).

Împărtășim pasiunea noastră pentru creație din 1990! Înființată la răscruce de frontiere între Belgia, Germania și Olanda, compania noastră este internațională prin însăși natura sa. Birourile noastre sunt situate în Eupen, fabricile noastre sunt situate în Polonia, iar produsele noastre sunt distribuite în peste 10 țări europene.

Particularitatea noastră? Scaune și mese hiper-personalizabile produse „la cerere”, în conformitate cu specificațiile dvs., folosind materialele și tapițeria la alegere. Mese și scaune adaptate realităților sectorului tău. Indiferent dacă sunteți responsabil pentru mobilarea unui restaurant, a unui hotel, a unui birou deschis sau a unui centru de asistență medicală, sunteți sigur că veți găsi ceva care să răspundă nevoilor dvs. în cataloagele noastre: scaune puternice, stivuibile, mese modulare și tapițerii care respectă normele de siguranță la incendiu sau care pot fi ușor lavabile.

În plus, echipa noastră de proiectare dezvoltă colecții variate de mobilier la modă, potrivite pentru toate atmosferele: intim, de înaltă calitate, rafinat, cald, etc. În plus, având în vedere că mesele și scaunele noastre sunt produse la cerere, pe baza specificațiilor dvs., vă aflați în control complet și puteți crea mobilier care să se potrivească conceptului tău. Puteți chiar să vă personalizați scaunele cu propria tapițerie.


Descărcați acum modelele Mobitec din pCon.catalog!

Distribuirea este permisă