westermann products: disponibil acum prin pCon.login

Datele configurabile ale westermann products sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la contul dvs. pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.


Prezentare Westermann Products cu cuvintele proprii

Imagine: Westermann Products

Imagine: Westermann Products

Ce ne conduce? Întotdeauna obiectivul de a face posibile pentru utilizatorii mobilierului nostru munca agilă și un design intuitiv, fără efort. Și de a-i elibera de structuri rigide. Cu familii de produse care sunt mobile, ușor de utilizat și transformat și care se adaptează ușor la ceea ce este necesar aici și acum, indiferent dacă sunt în interior sau în aer liber. Familiile de produse de la wp_westermann permit nenumărate variații, sunt flexibile, agile și mobile – la fel ca utilizatorii lor.

Ca o companie de dimensiuni medii, este important pentru noi să lucrăm cu furnizori din regiune, să stabilim o cooperare pe termen lung și echitabilă și să fim în contact personal direct cu partenerii noștri. Astfel, nu numai că suntem la curent cu fiecare etapă de producție a furnizorilor noștri, ci îi cunoaștem și pe oamenii din spatele acesteia.

La Westermann, ne aducem propriul standard de funcționalitate și calitate, bazat pe mai mult de optzeci de ani de experiență în designul interior. Și cu divizia de mobilă wp_westermann produse, transferăm acest know-how punându-l în slujba dezvoltării de produse contemporane pentru sectorul de birouri și educație.


>> Cereți aici datele OMFL ale produselor westermann prin intermediul pCon.login.

Distribuirea este permisă