Lightnet: disponibil acum în comunitatea pCon

Datele OFML de la Lightnet sunt acum disponibile în biblioteca de produse pCon. Solicitați datele configurabile ale companiei prin pCon.login. Citiți mai jos cum se prezintă producătorul de soluții acustice și de iluminat cu sediul în Germania.

Lightnet

Lightnet proiectează și produce iluminare arhitectonică profesională. Peste 450 de angajați din cinci locații sunt uniți de obiectivul de a-și inspira clienții cu soluții de iluminare care conving estetic și tehnologic. Avem o prezență globală, datorită celor peste 40 de filiale proprii de vânzări. Numeroase proiecte internaționale cu renumiți arhitecți și proiectanți specializați în soluții de iluminat sunt o expresie a competenței noastre în materie de iluminat.

Lightnet 2

Dezvoltăm și producem fiecare produs din portofoliul nostru intern. Pentru aceasta gestionăm unul dintre cele mai moderne situri de producție LED din Europa: pe 16.000 de metri pătrați există suficient spațiu pentru întreg procesul, de la idee la producție în serie. De la calculul opticii, simularea temperaturii, dezvoltarea machetei, producția de placi LED și montajul SMD până la toate etapele de producție mecanică, precum și tehnologii extinse de suprafață și laboratoare de testare electrotehnice și fotometrice, totul este reunit într-un singur loc. Aceasta garantează procese eficiente și flexibilitate maximă.

În industria noastră de producție de înaltă tehnologie 4.0 nu este o expresie de marketing, este realitate. Fiecare produs este unic și configurat într-un proces de producție complex în funcție de cerințele clienților, caracteristică după caracteristică. Detalii cum ar fi stilul, proporția, suprafața, optica și temperatura culorii sunt potrivite între toate colecțiile, astfel încât este posibil să se combine orice produse între ele. Pe lângă toate aceste opțiuni, aveți la dispoziție și soluții complet personalizate. O astfel de gamă de opțiuni personalizate este unică pe piață.

>> Solicitați aici datele OMFL Lightnet, prin pCon.login.

Distribuirea este permisă