Fantoni: dipsonibil acum în galeria de produse pCon

Datele configurabile de la Fantoni sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele configurabile ale companiei prin pCon.login.


Prezentare Fantoni cu cuvintele proprii

Imagine: Fantoni FANTONI ATELIER Office desk with shelves

Imagine: Fantoni

Grupul Fantoni, fondat de Achille Fantoni în 1882, este un important producător de mobilă de birou, sisteme de pereți despărțitori și de depozitare, panouri din MDF și PAL, panouri din melamină și panouri pentru izolare fonică. De la producerea de energie în regim propriu, până la dezvoltarea de noi materiale, de la cercetarea ergonomică la proiectarea durabilă, de la producția de adezivi și rășini până la promovarea culturală, circuitul este reînnoit constant, deoarece Fantoni își menține privirea asupra unui obiectiv neschimbat: oamenii și sănătatea, precum și confortul lor.

Imagine: Fantoni FANTONI ACOUSTIC ROOM MINI

Imagine: Fantoni

Reperul istoric care reprezintă filozofia companiei este proiectul Multipli, o gamă de mobilier menită să răspundă cerințelor mediilor de birou proiectate de arhitectul Gino Valle în 1968. Această soluție avea drept scop depășirea conceptului de birou ca „structură de sus în jos” în favoarea unui sistem deschis, aflat în evoluție constantă prin utilizarea modularității dimensiunilor și formelor diferitelor elemente, golit de toate detaliile decorative sau funcționale inutile, inclusiv de mânere.

Conceptul de bază al colecției Multipli, cu unghiul său inconfundabil de 45° – care anulează vizual grosimea blaturilor, făcând din fiecare piesă un volum perfect – poate fi găsit în majoritatea colecțiilor Fantoni, atât în cele operaționale, cât și în cele executive.


>> Solicitați aici datele OMFL ale Fantoni, prin pCon.login.

Distribuirea este permisă