Pablo Designs: Disponibil acum în galeria de produse pCon

Datele configurabile de la Pablo Designs sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele configurabile ale companiei prin pCon.login.


Prezentare Pablo Designs cu cuvintele proprii

Imagine: Pablo Designs

Imagine: Pablo Designs

Pablo Designs, cu sediul în San Francisco, este o companie premiată pentru producția de design și iluminat contemporan. Aflată în avangarda designului american de iluminat, paleta sa de produse frumoase cuprinde diverse soluții de montaj pentru mese, podele, tavane și pereți pentru locuința modernă. La Pablo, credem că lumina potrivită poate transforma orice mediu. Ne-am angajat să creăm soluții de durată care să ofere iluminare pe viață.

Modelele companiei Pablo au fost propulsate în avangarda iluminatului contemporan internațional de devotamentul fără compromisuri față de simplitate și utilitate al producătorului. Fuzionând cele mai înalte sensibilități tehnice cu cea mai potrivită paletă de materiale, Pablo este capabilă să creeze modele unice, atemporale, cu puterea de a transforma orice mediu.

Pablo a fost fondat în San Francisco în 1993 de designerul industrial originar din Venezuela, Pablo Pardo. Condus de ideologia less is more, Pablo contestă frecvent metaforele tradiționale de design, dezvoltând soluții practice distilate până la esența, forma și lumina lor. Un fir comun leagă toate creațiile sale, valorificând permanența și durabilitatea, eliminând mentalitatea de unică folosință atât de răspândită în prezent. Misiunea sa este de a crea modele care să aprofundeze relația dintre obiecte, utilizatorii lor și mediile lor.


>> Solicitați aici, prin intermediul pCon.login., datele OMFL ale Pablo Designs.

Distribuirea este permisă